2014-04-23

140422 Avkopplingstur efter hård arbetshelg.

Efter en ganska jobbig helg på jobbet så hade jag tänkt fiska men som vanligt blåste det fel vindar. Tog då en spontan fototur utan några egentliga mål.
Först hamnade jag på en plats med gamla träd och fin natur.

I området fanns också små grottor och gamla skyttevärn, det finns stora grottor också men då det var en avkopplingstur så blev det ingen klättring eller långa promenader.

Nu blev det till att sätta ny kurs vilket ledde mig till ett nytt vattenfall och stannade också för att fota två stiliga hästar.

Hittade många fina områden men inget som inspirerade till foto, när jag åkt en bit kände jag igen ett namn vilket sa mig att jag nästan var i Koberg så varför inte åka dit en sväng. Bla så bjöds det idag på vildsvinsungar som bökade på en åker, detta fick man ju inte missa var mest orolig att något vuxet ilsket vildsvin skulle dyka upp. Fick även en liten filmsnutt på dom.
I området finns hur mycket som helst att se så här kommer lite blandade bilder som togs medan jag var där.
Här blir det tid för att åka hemmåt och kolla viken efter vadare som kanske kommit. Men på väg hem så fick jag bla se två Ormvråkar.
Väl ute vid viken var det mycket liv två nya vadare för året fanns på plats Drillsnäppa och Rödbena.
Lite övrigt vad man kunde se kommer här i blandade bilder.Sista bilderna för dagen blev utanför affären i stan där Gråsparvarna håller till

Mer bilder på fotopelle.se http://www.fotopelle.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar