2014-07-26

140724 Mölndal till Vänersborg.

Står och väntar utanför min port för att bli hämtad för resan.

Efter att ha lämnat av min brorson på Landvetter flygplats åkte vi mot Mölndal där vi bla skulle köpa lite fotogrejer. Men först stannade vi i området runt Kvarnbyn där vi fotade lite bla fågel, hade turen att få se Strömstaren igen.

I området finns det mycket mer att se mycket vacker natur och arkitektur. Gamla fruktträdgårdar m.m.

Efter detta blev det inköp bla nytt objektiv till mig. Sedan åkte vi norrut och hade turen att få se lite hjortar längs vägen.


Efter detta blev det ett stopp i Älvängen där det fortfarande trotts torka fanns vatten i ett fall. Brevid fallet svärmade fjärillar.
Lite senare körde vi genom Livered / Koberg även här blev det lite foto men värmen var hög och många djur höll sig säkert inne i skogen.

Nu var det dax för målet att först testa nya objektivet och lite belysning jag köpt för att fota i gruvor och grottor. Vi åkte först till gruvan vid Tunhem som besökt tidigare och vi kan få något att jämföra bilderna med.

Efter denna Gruva så drog vi oss mot nya Gruvor och passade på att fota längs vandringen.
Framme och efter lite klättring så fotade vi nästa Gruva


För att få en uppfattning av storleken så ser man här min bror fota nere i höger hörn.
Utanför Gruvorna fann man små grodor och inne i mörkret enstak gröna växter fatar inte hur dom överlever.


När vi lämnade området upptäckte vi för oss ett nytt intressant område till nästa tur. På väg hem så satt en bekant på en ledning, en ormvråk som fotats många gånger men inte blivit bra pga motljus eller annat men nu blev det hyfsade bilder på den.

Fler sevärdheter finner du på http://www.fotopelle.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar